Jeg har listet nogle punkter op herunder i en vilkårlig rækkefølge. Disse punkter kan hjælpe med til at blive fundet af Googles robotter hurtigere.

 1. Tilmeld dit nye site til Google
  Ja det kan man faktisk. På www.google.com/addurl.html kan man indtaste sit domænenavn, for at gøre Google opmærksom på at der er kommet et nyt site til verden. Som Google selv skriver, så kan de ikke love at de tilføjer alle indtastede URLer, men det skader ikke i hvert fald.
 2. Tilmeld dig til Google Webmastertools og tilføj et sitemap
  Lav et Sitemap over hele dit website og send det ind til Google. Derved fortæller du Google alle de URLer du har på netop din hjemmeside. Det er faktisk et vejkort til Googles robotter så de lettere kan finde rundt.
 3. Lav et RSS-feed over din hjemmeside
  Selvom din nye hjemmeside ikke er en blog eller lignende, som bliver opdateret dagligt, eller som folk skal abonnere på, så kan det være en god ide at lave et RSS-feed alligevel. Når du har lavet feedet, tilmelder du det nemlig til RSS-portaler som overskrift. overskrift.dk bliver opdateret hele tiden, så det er tæt på at de har deres egen Googlebot boende på deres site.
 4. Få indgående links
  Googlebot følger som bekendt de links den kommer forbi, og hvis der pludselig er et link til din nye side, på en anden side, så følger Google efter og ender på din side. Derved bliver din side også hurtigere opdaget. Det er klart at jo mere velbesøgt en side du kan få dit link ind på, desto bedre. Brug eksempelvis dit domænenavn i en signatur på forums, eller skriv (relevante) kommentarer på forskellige blogs hvod du også indtaster din URL.